christelijke kinderboeken,  kinderbijbel,  update

Aandacht schenken

Deadline of niet, voor mij gaat het juist om de kleine details. Met veel liefde, het kleine aandacht schenken, zoals een bloemen veld. Niet zo maar verzonnen bloemen, nee bloemen met scheppingskracht, zoals dit blauwe Vlas en het gele Alsem. Van Vlas werden de doeken gemaakt waar de doden in gewikkeld werden, Alsem staat symbool voor verdriet en bitterheid.

– Schenk aandacht aan alles wat waar is, alles wat edel is, alles wat rechtvaardig is, alles wat zuiver is, alles van lieflijk is, alles wat eervol is, kortom, aan alles wat deugdzaam is en lof verdient – filipenzen 4:8

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image