kinderboeken,  prentenboeken

Nieuw: Willewete Vogels

Nieuw prentenboek: Willewete Vogels!

Ook voor dit boek werkte ik weer fijn samen met Sanne Ramakers & Merel de Vink. Willewete Vogels is zojuist verschenen, een prachtig en rijk prentenboek boordevol vogelsoorten en informatie voor de kleine vogelaars vanaf 5 jaar. Een vogelgids voor de jonge vogelkijkers! 

Dit boek is gemaakt in samenwerking met Vogelbescherming Nederland. Camilla Dreef en Arjan Dwarshuis super bedankt!

 

Inhoud: Welke soorten vogels zijn er op de wereld? En eten alle vogels hetzelfde? Op deze en vele andere vragen krijg je in dit boek een antwoord. Ook vind je er handige tips, leuke spelletjes, een grote uitklappagina en een miniquiz. Zo word je een echte vogelaar! Een informatief prentenboek over dieren in de natuur, namelijk vogels. Verschenen 9 december 2022 bij Uitgeverij Clavis.

Willewete Vogels is te bestellen via: mijn webshop >>

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image