Ruach, een ademtocht

~ Een prachtig lees- en kijkboek ~

9789023957966

Op 6 oktober 2020 is mijn boek Ruach, een ademtocht!  verschenen. Dit boek bevat mijn persoonlijke bekeringsverhaal, waar mijn hart en ziel in verwerkt ligt. Het is voor mij een afsluiter van een periode van 10 bewogen jaren. Het illustreert mijn eenzame tocht van diepe rouw, waarin ik op zoek ging naar de zin van het leven. Langzaam liep ik van het donker naar het licht. Onverwacht liet een regenboog mij geloven dat er meer is… en ik kwam op adem, bij God.

In deze beeldvertelling met gedichten en schilderijen van eigen hand, neem ik je mee op deze ademtocht. Voor het boek heb ik een eigen website aangemaakt waar je meer over het boek kunt lezen.

Prijs € 22,50
ISBN 9789023957966

Het boek is te bestellen via mijn webwinkel:
 www.opzoeknaarruach.nl/shop

Je ontvangt het boek, inclusief persoonlijke signering!

Wat heb ik genoten van dit ontroerende boek, dat vérder gaat dan mijn eigen geloofstaal. In één adem heb ik het uitgelezen. Authentiek geschreven, met geloofslessen voor iedereen. Een aanrader! ~ Jurjen ten Brinke ~

 

Inhoud: Ruach, een ademtocht illustreert een breekbaar bekeringsverhaal over een jonge vrouw op zoek naar nieuwe adem. Toen Marjolein Hunds oom werd vermoord tijdens een roofoverval op een juwelierszaak in Amsterdam, volstonden de gewone antwoorden niet meer. Marjolein verloor haar kinderlijke vertrouwen en kon alleen nog vragend op zoek gaan. In deze ademtocht richting nieuw leven ontdekte zij een dragende kracht onder haar rouw. Langzaamaan vond ze zichzelf terug in de geborgen handen van een God die ze eerder nog niet kende. Op ontroerende wijze doet zij door middel van kunst en vertelling verslag van een zoektocht die voor velen herkenbaar zal zijn.

Op mijn website www.opzoeknaarruach.nl kun je het boek kopen.
Ook bied ik daar kaarten en kunst aan van de werken uit het boek.

 

Ruach, een ademtocht verschenen op 6 oktober 2020

Formaat 21,5 x 24,5 cm – Omvang 128 pagina’s – ISBN 9789023957966

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image