kaarten,  kunst,  ruach,  vrij werk

Webshop geopend: Kunst & Kaarten

9789023957966Het boek Ruach, een ademtocht bevat een beeldreis van vele schilderijen en tekeningen. Kunst kan je raken, verwonderen en bemoedigen. Elke illustratie die ik in de afgelopen tien jaar tijdens mijn zoektocht schilderde of tekende, bevat diepere lagen. Mensen raakte er door ontroerd, omdat ze ook hun eigen verhaal erin herkennen. Mijn hoop voor het boek en de kunstwerken daarin is dat deze een bemoediging mogen zijn.

Op mijn webwinkel Opzoeknaarruach.nl zijn enkele werken te koop als Giclée fine Art-print of hoogwaardige Giclée-repro’s op canvasdoek. Zodat jouw verhaal los van het boek komt te staan en het jouw ruimte thuis mag vullen op een plek aan de muur. Een uniek en kostbaar geschenk voor jezelf of een ander.

Om het uniek te houden is er slechts een gelimiteerde oplage beschikbaar.
Voor een kleine bemoediging, verkoop ik ook wenskaarten. Bekijk dit alles in de shop.

www.opzoeknaarruach.nl

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image