Hij leeft!

Prentenboek over Pasen

Hij leeft! Als vervolg op het kerstboek wat eerder al was verschenen, nu een nieuw deel. Een prachtig prentenboek vol emoties rond het paasverhaal. En voor zo’n klein prijsje echt een dikke aanrader! Een prachtig prentenboek voor Pasen. Dit boek bevat vier voorleesverhalen, telkens vanuit een ander personage geschreven. Volg Maria, die met een flesje olie op weg is naar Bethanie, om te zien hoeveel ze van Jezus houdt. Beleef het laatste avondmaal samen met Johannes en de andere dicipelen. Het verraad van Judas in Getsemane. Luister hoe Petrus drie keer zegt dat hij Jezus niet kent. Een prachtig paas-prentenboek over de dagen voor het sterven van Jezus en het moment dat hij is opgestaan.

Prentenboek met het kerstverhaal

De redder is geboren Dit is nou echt een boek waar ik met veel liefde en passie aan gewerkt heb! Een opvallend prentenboek met vier verhalen rond de geboorte van Jezus. Ieder verhaal vertelt een deel van het kerstverhaal, maar telkens vanuit een ander perspectief. Dat maakt dit boek verrassend. Willemijn de Weerd heeft haar sporen intussen verdiend met het schrijven van kinderboeken! Ook het zogenaamde oblong-formaat maakt dat het prentenboek net even meer opvalt. De prachtige illustraties van Marjolein Hund komen zeer tot hun recht. Het boek is momenteel niet meer leverbaar maar hopelijk kun je er nog een vinden in de plaatselijke (Christelijke) boekhandel. Een prachtig kerst-prentenboek over het verhaal van de geboorte van Jezus. (helaas is dit boek uitverkocht) Beiden boeken zijn geschreven door Willemijn de Weerd.

Kindervoorstellingen ‘Hij leeft!’ en ‘De redder is geboren’
Willemijn de Weerd, de auteur van beiden boeken geeft leuke, interactieve kindervoorstellingen. Ook bij het andere boek wat ik samen met haar mocht maken, De Rode draad van Gods liefde is ook een voorstelling. Kijk voor meer informatie op haar website www.willemijndeweerd.nl

Info: Tijdens de voorstelling ‘Hij Leeft’ vertelt Marieke dat ze binnenkort de Mattheus Passion gaat spelen. Ze wil graag weten welk verhaal bij de muzieknoten hoort. Samen met de kinderen en Willemijn gaat ze op zoek naar het verhaal achter de muziek. Tijdens de voorstelling zal het Paasevangelie verteld worden aan de hand van prachtige illustraties van Marjolein Hund, zullen verschillende stukjes van Mattheus Passion gespeeld worden. Ook wordt er samen gezongen en nagedacht wat Pasen echt betekent.


ILLUSTRATIES


RECENSIES

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image