kinderboeken,  prentenboeken

Nieuw: Op zoek naar de herfst

Het prentenboek Op zoek naar de herfstis het tweede deel van de reeks over de nieuwsgierige kinderen Ramses & Fien. Na het succes van ‘Wat wil jij later worden?‘ van vorig jaar over het thema beroepen, past dit nieuwe boek dit jaar heel goed bij het kinderboekenweek thema GIGA-groen. Ga mee op pad met Fien en Ramses en ontdek hoe het komt dat bomen hun bladeren verliezen en hoe paddenstoelen kunnen groeien.

Voor beiden boeken werkte ik samen met Sanne Ramakers van Jufsanne.com en Merel de Vink van Leesvink! Ben nu al benieuwd wat het volgende avontuur zal worden!

Inhoud: Op zoek naar de herfst “De kinderen uit de klas van meester Sander krijgen een bijzondere opdracht. Ze moeten de herfst mee naar de klas nemen. Maar hoe doe je dat? Als Fien en Ramses op pad gaan, ontdekken ze hoe het komt dat bomen hun bladeren verliezen en hoe paddenstoelen kunnen groeien. Wat een wonderlijke tijd, de herfst! Een leerrijk en grappig boek over de wonderen van de herfst. Voor nieuwsgierige kastanjerapers vanaf 4 jaar.”

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image