christelijke kinderboeken,  kinderboeken,  peuterboeken

Bas boeken serie

Bas prentenboeken…

Bas Educatie is er voor iedereen! Naast het complete VVE-programma Doe meer met Bas en het programma voor logopedie Bas spreekt een woordje mee bieden we een uitgebreid programma Bas-producten voor thuis en op school. Van prentenboeken tot online applicaties: Bas biedt een belevingswereld voor kinderen, waarbij een verantwoorde ontwikkeling altijd centraal staat. Het reeds bestaande materiaal is destijds geillustreerd door Dagmar Stam, maar al het nieuwe materiaal mag ik nu gaan illustreren. De eerste 5 boekjes nieuwe stijl zijn klaar!

Deze eerste reeks van 5 boeken hebben het thema ‘Karaktervorming’. 
De auteur van deze reeks is Corien Oranje. Bezoek de site van de uitgeverij: Royal Jongbloed.

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image