kinderboeken

Prentenboek Rode draad op TV

Op tv-zender Family7 in het programma Uitgelicht Extra, was er aandacht voor ons prentenboek De rode draad van God’s liefde. Auteurs Ingrid en Willemijn vertellen over de serie ‘De rode draad.’ De illustraties in beide boeken zijn gemaakt door mij. In de uitzending vertellen ze waarom ze zo onder de indruk zijn van de illustraties. Nieske Selles ten Brinke schreef mee aan het gezinsdagboek rondom de christelijk feesten. Voor wie de uitzending gemist heeft hierbij de link, dank voor de mooie verwoording Ingrid en Willemijn!

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image