christelijke kinderboeken,  HSV,  kinderbijbel

Kinderbijbel HSV verschenen!

Woorden schieten te kort… Enkel tranen van dankbaarheid prachtig, eindelijk in handen na 3 jaar alles gegeven te hebben. Dank aan iedereen die hebben meegeleefd, gebeden hebben en de liefdevolle enthousiaste reacties gaande weg. Dank aan alle lieve mensen van uitgeverij Royal Jongbloed voor deze opdracht en geduld met mij en voor deze schitterende uitgave!! 

De prachtige Kinderbijbel bij de Herziene Statenvertaling. Voor mij persoonlijk de mooiste en grootste opdracht, wat een enorme impact heeft deze opdracht op mijn leven gehad, zowel qua werk maar ook heel diep persoonlijk. Het is me heel dierbaar geworden en met gepaste trots laat ik bij deze weten dat dit bijzondere boek nu verkrijgbaar is!

Persbericht: 
In de drukte van het gezinsleven is de gezamenlijke bijbellezing een belangrijk en waardevol rustpunt. Een goede kinderbijbel met mooie illustraties en passende verhalen helpt jonge kinderen aandacht te hebben voor Gods Woord. De verhalen van deze kinderbijbel liggen dichtbij de Herziene Statenvertaling en zijn prettig om voor te lezen. 

De warme sfeervolle illustraties van Marjolein Hund brengen de tijd van de Bijbel prachtig tot leven.

Naast de verhalen vind je ook bijbelteksten om te leren, vragen om over door te praten en kernwoorden die uitleg geven. Bij elk verhaal: een tekst uit de Herziene Statenvertaling om te lezen en aan te leren, vragen om samen over door te praten, warme en sfeervolle illustratie. Het geheel van deze kinderbijbel kenmerkt zich door aandacht voor de doorgaande lijn van de heilsgeschiedenis. Bij een aantal verhalen wordt een kernwoord uit de geloofsleer uitgelegd, zoals hoop, bekering, wonder.

De teksten zijn geschreven door Liesbeth van Binsbergen, Roland Kalkman en Willemijn de Weerd. Nieske Selles is de hoofdredacteur. Naast de verhalen vind je ook bijbelteksten om te leren, vragen om over door te praten en kernwoorden die uitleg geven. Met deze Kinderbijbel lees je als gezin niet alleen de bekende verhalen, maar volg je de hele lijn van de geschiedenis van Gods volk in de Bijbel. Het geheel van deze kinderbijbel kenmerkt zich door aandacht voor de doorgaande lijn van de heilsgeschiedenis.

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image