christelijke kinderboeken,  peuterboeken

Bas serie 2 verschenen

Nieuwe serie Bas prentenboeken…

De volgende reeks van 5 boekjes zijn klaar! Dit maal met het thema gezondheid. Bas beleeft weer allerlei avonturen in de dagelijkse dingen van aankleden, wassen en een uitje naar de tandarts. Ook moet hij nodig! En hij leert meer over appels, en bakt samen met zijn tante een heerlijke taart. Deze reeks van 5 boekjes maakte ik dit keer met Liesbeth van Binsbergen.

Ook maakte we samen een speciale uitgave, Bas naar de kerk; Het is zondag. Bas hoort de klok luiden. Die is van de kerk. Hij mag voor het eerst mee naar kerk. Wat zou er gebeuren? In kindertaal, met mooie tekeningen (van mijn hand) en een gesprekshandleiding wordt toegelicht hoe het in de kerk gaat. Uitgegeven bij JBGG, Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten.

Deze tweede reeks van 5 boeken hebben het thema ‘Gezondheid’. 
De auteur van deze reeks is Liesbeth van Binsbergen. Bezoek de site van de uitgeverij: Royal Jongbloed.

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image