ruach,  update,  vrij werk

Nieuwe website

Bovenstaand schilderij is vrij werk wat ik maakte op zoek naar materiaal, mezelf en om mijn emoties van dit moment te kunnen verbeelden op doek. Het is een start van een persoonlijk project, genaamd “Ruach“. Dit zal straks uitgroeien tot een eigen boek, een stille getuigenis…

Momenteel werk ik aan een nieuwe website voor mijn illustratiewerk. Dat is op dit moment ook het enige werk wat ik doe, helaas ben ik afgelopen zomer overspannen geraakt en heb ik na een zware tijd mijn werk nu even neergelegd. De komende maanden zal ik tijd nemen voor mezelf en het herstellen maar ook openstaan om voor mezelf nieuwe dingen te ontdekken. Ik neem dus nu geen opdrachten aan maar je mag me uiteraard wel een berichtje sturen via het contactformulier, liefs!

 

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

5 Comments

 • Fred Vilters

  Ik vind dit schilderij geweldig en het raakt mij diep, ik denk dat het verbeeld hoe ik mij nu voel.
  Ik zou willen dat ik een grotere versie (1080p) als wallpaper kon plaatsen.

  Ik wens jou en de mensen om je heen al het beste, zegen en gezondheid voor de rest van jullie leven.

  Shalom

  Fred (65jr)

  Ps: ga zo door en het is een mooie website.

 • Louise

  Hallo Marjolein,
  Ik zag je vandaag bij hour of power. Wat een bijzonder verhaal. En wat heeft God jou een mooi talent gegeven. Ik ben leerkracht en zag de kinderen altijd zo genieten van de prenten van Bas. Nooit geweten dat jij daar achter zat.
  Is hoop dat er ook eens de mogelijkheid komt om een Bijbelse schilderij als particulier van je te kunnen kopen.
  Veel zegen bij je werk en in je leven!
  Hartelijke groet,
  Louise

 • Dick Verdoorn

  Goedemorgen Marjolein.
  Ik hoop dat de “ochtend” idd goed is geworden voor je.
  Net voor de 2e keer je interview gezien bij Hour of Power.
  Het blijft raken , vooral je schilderij icm je g e tuigenis.
  Het doet me denken aan Palm 147 vers 3.etc.
  Hij heelt de mensen met een gebroken hart en verbindt hun wonden .
  Hij bepaalt het getal vd sterren, Hij roept ze allemaal bij hun naam. Ook regenbogen denk ik.
  Shalom
  Dick

 • marjoleinhund

  Beste Dick,

  Heel hartelijk dank voor de mooie reactie op mijn getuigenis bij de uitzending van Hour of Power. Heel mooi om dit te lezen. Ja God brengt de gebroken harten samen en verbindt de wonden zeker. Samen gebroken maar een geheel in Hem. Dank voor het bericht, het bemoedigd mij weer. Zegen gewenst, hartelijke groet Marjolein Hund

 • marjoleinhund

  Beste Louise,

  Hartelijk dank voor je mooie reactie op mijn getuigenis, dat doet me veel. Mooi te lezen van de Bas boeken šŸ™‚ en ja, ik schuil daar achter. Mooi je vraag naar de mogelijkheid voor een Bijbels schilderij in de verkoop, dat is iets waar ik nu mee speel en aan ga werken. Jouw vraag daarin bemoedigd mij om daar dan ook meer mee te doen. Begin oktober verschijnt mijn eigen boek (waar mijn getuigenis in woord en beeld in staat) en daar zal ik mee beginnen om wat kunst van te gaan verkopen, of reproducties. Dit zet ik ook mijn site straks.
  Veel dank dat je de moeite nam voor je bericht, doet me goed,
  dat het goed is om onze getuigenis te blijven delen.

  Voor jou ook Zijn zegen gewenst,
  liefs Marjolein Hund

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image