ruach,  update,  vrij werk

Nieuwe website

Bovenstaand schilderij is vrij werk wat ik maakte op zoek naar materiaal, mezelf en om mijn emoties van dit moment te kunnen verbeelden op doek. Het is een start van een persoonlijk project, genaamd “Ruach“. Dit zal straks uitgroeien tot een eigen boek, een stille getuigenis…

Momenteel werk ik aan een nieuwe website voor mijn illustratiewerk. Dat is op dit moment ook het enige werk wat ik doe, helaas ben ik afgelopen zomer overspannen geraakt en heb ik na een zware tijd mijn werk nu even neergelegd. De komende maanden zal ik tijd nemen voor mezelf en het herstellen maar ook openstaan om voor mezelf nieuwe dingen te ontdekken. Ik neem dus nu geen opdrachten aan maar je mag me uiteraard wel een berichtje sturen via het contactformulier, liefs!

 

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

One Comment

 • Fred Vilters

  Ik vind dit schilderij geweldig en het raakt mij diep, ik denk dat het verbeeld hoe ik mij nu voel.
  Ik zou willen dat ik een grotere versie (1080p) als wallpaper kon plaatsen.

  Ik wens jou en de mensen om je heen al het beste, zegen en gezondheid voor de rest van jullie leven.

  Shalom

  Fred (65jr)

  Ps: ga zo door en het is een mooie website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyrighted Image