9789023957966
persoonlijk,  ruach,  vrij werk

Ruach, een ademtocht

Op 6 oktober verschijnt mijn boek Ruach, een ademtocht. In dit boek, waar mijn hart en ziel in verwerkt is, is voor mij een afsluiter van een periode van 10 bewogen jaren. Het bevat mijn persoonlijke bekeringsverhaal. Hoe ik in een tijd van diepe rouw verdwaalde in het donker en op zoek ging naar de zin van het leven. Onverwacht liet een regenboog mij geloven dat er meer is. Langzaam liep ik van het donker naar het licht en kwam ik op adem, bij God.

In deze beeldvertelling met gedichten en schilderijen van eigen hand, neem ik je mee op deze ademtocht. Voor het boek heb ik een eigen website aangemaakt waar je meer over het boek kunt lezen. Hier kun je het boek ook alvast reserveren! Reserveer je voor 5 oktober dan ontvang je het boek na de verschijning, persoonlijk gesigneerd, thuis.

Kijk op: www.opzoeknaarruach.nl

Inhoud:

Ruach, een ademtocht illustreert een breekbaar bekeringsverhaal over een jonge vrouw op zoek naar nieuwe adem. Toen Marjolein Hunds oom werd vermoord tijdens een roofoverval op een juwelierszaak in Amsterdam, volstonden de gewone antwoorden niet meer. Marjolein verloor haar kinderlijke vertrouwen en kon alleen nog vragend op zoek gaan. In deze ademtocht richting nieuw leven ontdekte zij een dragende kracht onder haar rouw. Langzaamaan vond ze zichzelf terug in de geborgen handen van een God die ze eerder nog niet kende. Op ontroerende wijze doet zij door middel van kunst en vertelling verslag van een zoektocht die voor velen herkenbaar zal zijn.

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image