interview,  persoonlijk,  ruach

Radio INTERVIEW- Joop van der Elst

Deze maand had ik een mooi gesprek met Joop van der Elst over mijn nieuwe en persoonlijke boek Ruach, een ademtocht. Het interview was o.a. voor het radio programma ‘In gesprek met’ van de Reformatorische Omroep. We spraken over het boek Ruach en de thema’s die zich daarbinnen afspelen, over loslaten, overgave, stilte en op ademkomen. Over het landschap van rouw en de weg naar vreugde. Dank voor het mooie hart verbindende gesprek Joop, Dit interview is me erg dierbaar en via deze weg deel ik het graag met een link Soundcloud waar het nog na te luisteren is.

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image