marjolein,  persoonlijk,  ruach

Ruach: Dienst Jeruzalemkerk

Dankbaar voor de hoopvolle worden tijdens deze dienst in de Jeruzalemkerk… die ik graag deel. Want delen brengt hoop. Even stilstaan bij datgene wat er 10 jaar geleden gebeurde … de overval op onze juwelier. “Gelukkig de treurenden, want zij zullen getroost worden.” ~math 5:4. Troost heb ik gevonden en kreeg een plek in mijn boek Ruach, dat nu ook deel uitmaakt van deze dienst. Het thema ‘zachtmoedigheid’, hebben we dit niet ten diepste allemaal nodig? Voorganger Bas van der Graaf, veel dank!

 

 

 

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image