krant,  marjolein,  persoonlijk,  update

Artikel Nederlands Dagblad

Nederlands Dagblad – 27 november 2021

Kinderboekenillustrator Marjolein Hund (44) raakte in februari besmet met het coronavirus.
Via Instagram deelde ze hoe de ziekte bij haar verliep, in woord en in beeld. ‘Met het risico van mijn stoel te vallen bracht ik de grondverf aan.’

De tijd bestaat uit lagen. Het dagelijkse rondje door mijn tuin, de middagen in bed, de nachten wakker, maar ook de spaarzame momenten achter het doek, wat zo al een paar lagen kreeg. Soms kan ik er alleen maar naar kijken, zoals ook vandaag. Dan verwonder ik me dat uit mijn trillende handen met spons en verfroller iets ontkiemde. Dat maakt de honderdste dag ziek toch een dag vol dankbaarheid voor dat wat er wel is.

(Scrol naar beneden om de tekst te kunnen lezen)

 

 

Kinderboeken illustrator en illustratief vormgever van geboortekaartjes, moeder van 4 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Gideon!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Copyrighted Image